Bekijk onze
realisaties

Een uniek interieur is dé sleutel om je horecazaak of kantoor naar een hoger niveau te tillen. Een klant die op rozen zit en volop geniet van de sfeer, creëert waardevolle herinneringen en wordt een ambassadeur voor jouw zaak. Bij RMB Projects weten we precies wat je zaak nodig heeft om mensen een buitengewone ervaring te bezorgen.

Bekijk onze
realisaties

Ruimtes
voor
mensen

Je zaak laten uitblinken in klasse en comfort vraagt meer dan een one-size-fits-all-oplossing. Daarom hechten we bij RMB Projects veel belang aan een persoonlijke begeleiding van onze klanten. We komen bij je langs, luisteren naar je ideeën en bespreken samen welke stukken je restaurant, bar, feestzaal of kantoor helemaal die wow-factor bezorgen waar jij naar op zoek bent.

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller weten we perfect hoe we jouw verhaal kunnen vertalen naar een mooie en functionele inrichting. Helemaal zonder zorgen, want wij zorgen voor alles. Kiezen doen we samen, en verder hoef jij alleen maar te genieten van je nieuwe inrichting.

Pure klasse,
binnen
en buiten

Van een beeldige binnenruimte, die stijl en gezelligheid uitstraalt, tot een droomterras: wij helpen je aan het juiste materiaal om je klanten in de watten te leggen, zowel indoor als outdoor.

Ontdek ons
ruim gamma aan
meubel- stukken:

Werkwijze

Werkwijze

Je maakt een afspraak via de contactpagina voor een bezoek aan onze showroom. Meteen langskomen bij jou in de zaak kan natuurlijk ook.
1
We komen ter plaatse om de sfeer van je zaak op te snuiven.
2
We luisteren naar je ideeën en bespreken de mogelijkheden.
3
We vertalen je wensen naar een correct voorstel & gieten alles in een offerte.
4
Je nieuwe meubelen worden op het afgesproken moment door ons geleverd en gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we terug mee en wordt gerecycleerd.
5

Zet de eerste
stap naar je nieuwe zaak.

Klik hier

voor een kennismaking bij jou of in onze toonzaal.

Neem contact
met ons op

Voornaam en naam*

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Straat + nr

Postcode + gemeente

Vragen of opmerkingen*