VGK Heating

OPLOSSINGEN VOOR TERRASVERWARMING-PERGOLA-PATIO-VERANDA-LOGE

VGK HEATING biedt hoogwaardige verwarmingsoplossingen die comfortabele temperaturen genereren dankzij een reeks toestellen met moderne lijnen en kwaliteiten. 

DISTRIBUTIE – ADVIES – VERKOOP – COMPLETE PROJECTREALISATIE - EENVOUDIGE OPLOSSINGEN, EFFICIENT, ECONOMISCH, REGELGEVEND


Wat bieden wij u

Stralingsverwarmers en verwarmingspanelen bieden betrouwbaar, snel en goedkoop een aangenaam omgevingsklimaat. Dit verwarmingssysteem overtuigt door zijn flexibele montage en gebrek aan onderhoud.. Ons bedrijf is gebaseerd op het importeren, verdelen, verkopen en installeren van totale oplossingen om comfort buiten of op moeilijk te verwarmen plaatsen te brengen. 

Iedereen kent de aangename warmte van de zon. Deze unieke sensatie is gebaseerd op de straling en is terug te vinden in ons breed assortiment van stralingsverwarmers. De apparaten bestaan met en zonder zichtbare roodachtige straling.

Horeca : Baat uw terras vaker uit in de herfst en winter, alsook langer ‘s avonds. Het is de beste manier om uw omzet te verhogen. Het aanbieden van een verwarmd terras is ook het behouden van een deel van uw klanten potentieel. 

Particulieren : Geniet van uw terras in het tussenseizoen en nog meer op zomeravonden.


Vergelijk en overtuig uzelf

Vraag een prijsofferte aan en u zal aangenaam verrast zijn!

Onze nieuwste catalogus

Download hier onze nieuwste catalogus, vol met tafels, stoelen, banken en nog veel meer. Heb je vragen of wil je een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Download stock catalogus Download catalogus op bestelling

x

Ben je zeker?

Het volgende verwijderen?

x