Over ons

Historiek

RMB-projects is ontstaan als familie bedrijf. Samen met mijn vader René hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in het maken en verdelen van horeca meubilair. Vanzelf-sprekend dat projectont- wikkeling van horecazaken onze drijfveer werd.

Onze klanten worden steeds met professioneel advies bij gestaan. Zij kunnen zich be-roepen op de deskundigheid van ons team voor zowel het binnen als buiten interieur.

Wij komen bij U ter plaatse om samen uw individuele inrichting uit te werken, rekening houdend, met uw ideeën en budgetten.

Onze veelzijdigheid koppelen we aan een persoonlijke benadering, een uitstekende service en na-service.

Ronny Moors
Zaakvoerder

Ronny Moors

Werkwijze

U wenst uw horecazaak een nieuwe ‘touch’ te geven? Neem dan gewoon contact met ons op, zodat wij kunnen luisteren naar uw wensen en noden. Dan gaan we, samen met u, op zoek naar een passend concept. Wij zorgen er voor dat uw wensen benaderd en ingevuld worden volgens uw budget. Met uw ideeën in acht genomen, maken wij voor u een persoonlijk en duidelijk voorstel, passend binnen uw filosofie en budget.

Bezoek ter plaatse

Om het beste beeld te kunnen krijgen van de mogelijkheden, plannen we eerst een bezoek ter plaatse in. We bekijken graag welke ruimtes er (her)ingericht moeten worden. Van hieruit starten we met het bespreken van de mogelijkheden.

Vertaling naar inrichtingsplan

Nadat we alles met u hebben overlopen en besproken, gaan we voor u een offerte op maat opstellen.

Tekening

Uiteraard leveren we op uw aanvraag een 3D-tekeningvan uw project aan, zodat u een mooi beeld krijgt van uw toekomstige horecazaak.

Montage en levering

Ons team monteert alle meubilair en installeert dit persoonlijk in uw nieuwe zaak. Ook na verkoop bieden we u een uitstekende service en garantie aan.

Milieubewust

Wij nemen alle verpakkingen terug mee en garanderen dat deze op een correcte manier gerecycleerd worden. Al onze leveranciers werken met duurzame producten.

Het indoor en outdoor project, dé sleutel tot uw succes.

De inrichting van uw horecazaak is zoveel meer dan enkele tafels en stoelen die op hun plek staan. Het gaat om de uitstraling, de look, het gevoel dat de mensen ervaren wanneer ze uw horecazaak binnenstappen. Het interieur of terras is hét visitekaartje voor klanten en collega’s van uw horecazaak.

Levering

Wanneer uw bestelling klaarstaat voor uitlevering, nemen we eerst persoonlijk contact op met u om een afspraak te maken.

Service

Ook na verkoop kunt u rekenen op onze service en garantie. Wanneer uw meubilair hersteld moet worden, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Ook bij andere vragen staan wij uiteraard steeds voor u klaar. Wij staan van A tot Z in voor de correcte afhandeling van uw bestelling.

Onze nieuwste catalogus

Download hier onze nieuwste catalogus, vol met tafels, stoelen, banken en nog veel meer. Heb je vragen of wil je een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Download stock catalogus Download catalogus op bestelling

x

Ben je zeker?

Het volgende verwijderen?

x